Totaal groen

Tuinonderhoud

Ontdek het gemak van professioneel tuinonderhoud. Laat je tuin stralen met onze deskundige zorg en geniet zorgeloos van een prachtige buitenruimte.

Maatwerk

Professioneel tuinonderhoud op maat

Tuinonderhoud kan een inspannende en tijdrovende taak zijn, en niet iedereen heeft de kennis of tijd om het zelf te doen. Heb jij behoefte aan een vakman die jouw tuin kan verzorgen? Wij staan voor je klaar om je te helpen. Of je nu weinig verstand hebt van tuinieren, niet in staat bent om het zelf te doen of simpelweg geen tijd hebt, wij bieden de helpende hand. Samen met jou stellen we een persoonlijk onderhoudsschema op voor het hele jaar. Onze hoveniers komen op afspraak langs om de werkzaamheden uit te voeren. Zo worden al jouw tuinwensen gedurende het hele jaar gerealiseerd.

Tuinen verzorgt

Jaren ervaring

Tevreden klanten

Geniet van jouw tuin zonder zorgen!

Periodiek tuinonderhoud

Bij periodiek tuinonderhoud nemen wij de voorkomende werkzaamheden van je over, terwijl jij de klussen kunt aanpakken die je zelf graag wilt doen. Het werk kan variëren van keer tot keer, afhankelijk van jouw behoeften.

Profiteer van professioneel advies en ondersteuning!

Jaarlijks tuinonderhoud

Jaarlijks tuinonderhoud is ideaal voor tuinliefhebbers die zelf veel plezier beleven aan hun tuin, maar toch behoefte hebben aan professioneel advies en ondersteuning. Je kunt bijvoorbeeld in het voorjaar ons inschakelen voor het verzorgen van je gazon, of in het najaar voor de winterbeurt.

Maatwerk onderhoudsschema

Periodiek of jaarlijks onderhoud

Specialisatie in tuinieren

Tuinrenovatie

Heb je al een bestaande tuin die je graag opnieuw wilt laten aanleggen? Wij bieden de beste oplossingen voor al jouw tuinrenovaties. Of het nu gaat om het aanpassen van de tuin aan nieuwe trends, veranderingen in gezinssamenstelling, overwoekerde begroeiing of gewoon andere wensen, met Totaal-Groen wordt jouw tuin volledig naar jouw wensen opnieuw ingericht.

Kwaliteit en garantie

Al onze tuinprojecten worden uitgevoerd door onze eigen hoveniers en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Wij bieden een garantie van twaalf maanden op door ons geleverde beplanting, en een langere garantie op bestrating en bouwkundige elementen.

Professionele hoveniers met expertise

Onze ervaren hoveniers hebben de nodige expertise om jouw tuin tot in de puntjes te verzorgen. Met oog voor detail en vakmanschap zorgen zij voor een prachtig resultaat waar je trots op kunt zijn.

Totale ontzorging voorjouw tuin

Bij Totaal-Groen streven we naar totale ontzorging. Van onderhoudsschema’s op maat tot het uitvoeren van alle werkzaamheden, wij nemen de verantwoordelijkheid voor jouw tuin, zodat jij zorgeloos kunt genieten.