Totaal groen

Bedrijven

Professioneel tuinonderhoud en tuinaanleg voor bedrijven

Maak indruk met jouw bedrijfstuin

Tuinonderhoud voor bedrijven

Jouw bedrijfstuin verdient aandacht en onderhoud, zelfs als het slechts enkele struiken betreft. Een goed verzorgde tuin maakt een positieve eerste indruk, daarom is het belangrijk om jouw tuin regelmatig te laten onderhouden. Bij ons kun je terecht voor eenmalige klussen, periodiek onderhoud en jaarlijkse snoeibeurten. Tevens voeren wij speciale werkzaamheden uit, zoals gras maaien, snoeien, schoffelen, vegen, bemesten, onkruidbeheersing en boomverzorging. Wij staan voor jou klaar om jouw wensen en behoeften te vervullen. Neem contact met ons op voor meer informatie over tuinonderhoud voor bedrijven en wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

Tuinen verzorgt

Jaren ervaring

Tevreden klanten

Professionele vakman

Kies voor gemak en kwaliteit

Jouw bedrijfstuin verdient regelmatig onderhoud, zelfs als het om slechts enkele struiken gaat. Laat ons de zorg voor jouw tuin op ons nemen. Of het nu gaat om eenmalige klussen, periodiek onderhoud of jaarlijkse snoeibeurten, wij staan voor je klaar. Maaien, snoeien, schoffelen, vegen, bemesten, onkruidbeheersing of boomverzorging, wij kunnen aan al jouw wensen en behoeften voldoen. Kies voor gemak en kwaliteit in het tuinonderhoud van jouw bedrijf.

Maak jouw bedrijfsterrein uniek

Creatieve tuinaanleg op maat

Wil jij een bedrijfstuin die perfect past bij jouw bedrijf en jouw wensen? Wij begrijpen dat de eerste indruk belangrijk is en kunnen jouw bedrijfsterrein een uniek karakter geven. Of je nu een functionele en onderhoudsvriendelijke groenvoorziening wilt met parkeergelegenheid en goede verlichting, of een dakterras, gazon, verticale tuinen of groene wanden in en rondom jouw pand, wij ontwerpen samen met jou een op maat gemaakte bedrijfstuin die jouw bedrijf laat stralen.

Vakkundige tuinmannen

Maatwerkoplossingen

Jarenlange ervaring

Houd jouw terrein veilig

Jouw bedrijfsterrein veilig en bereikbaar houden is van groot belang. Daarom bieden wij betrouwbare gladheidsbestrijding. Tijdens winterse omstandigheden zorgen wij ervoor dat jouw paden en wegen sneeuw- en ijsvrij zijn. Met onze 24/7 beschikbaarheid en ruime voorraad zout, staan wij klaar om jouw terrein veilig te maken en te houden. Vertrouw op ons voor een veilige omgeving, zodat bezoekers en medewerkers zich zonder zorgen kunnen bewegen.

Flexibele dienstverlening voor jouw tuinonderhoud

Bij ons kun je rekenen op flexibele dienstverlening voor jouw tuinonderhoud. Of je nu behoefte hebt aan eenmalige lastige klussen, periodiek onderhoud of een jaarlijkse snoeibeurt, wij passen ons aan jouw planning en behoeften aan. Onze tuinmannen staan klaar om het gras te maaien, te snoeien, te schoffelen, te vegen, te bemesten, onkruid te beheersen en bomen te verzorgen. Wat je ook nodig hebt, wij bieden de juiste service op het juiste moment.

Ontwerp jouw droombedrijfstuin samen met ons

Samen met ons kun je jouw droombedrijfstuin ontwerpen. We begrijpen dat jouw bedrijf een unieke uitstraling en sfeer vereist. Of je nu op zoek bent naar een functionele en eenvoudige groenvoorziening met parkeergelegenheid en goede verlichting, of naar een meer complexe oplossing zoals een dakterras, gazon, verticale tuinen of groene wanden, wij staan voor je klaar. Onze experts werken nauw met je samen om een op maat gemaakte bedrijfstuin te creëren die perfect aansluit bij jouw visie en behoeften.

Snelle respons voor gladheidsbestrijding

Wanneer het gaat om gladheidsbestrijding, kunnen wij snel reageren om jouw terrein veilig te houden. Bij winterse weersomstandigheden staan wij direct voor je klaar om op te treden. Met onze efficiënte aanpak en ruime voorraad zout zorgen wij ervoor dat jouw paden en wegen snel weer begaanbaar zijn. Vertrouw op onze snelle respons om de veiligheid van jouw bezoekers en medewerkers te waarborgen, zelfs bij onverwachte weersomstandigheden.