Totaal groen

Openbaargroen

Professioneel onderhoud van openbaar groen voor een aantrekkelijke leefomgeving. Ervaar de expertise van ons ervaren hoveniersbedrijf.

Maaien, snoeien en verzorgen

Ons onderhoud van openbaar groen

Onze deskundige hoveniers voeren dagelijks onderhoudswerkzaamheden uit aan diverse vormen van openbaar groen. Of het nu gaat om fraai aangelegde wijktuinen, uitnodigende parken of prachtig beplante straten, wij zorgen ervoor dat het onderhoud altijd op professionele wijze wordt uitgevoerd. Door ons werk krijgen bewoners een aangename omgeving en wordt het straatbeeld aanzienlijk aantrekkelijker.

Tuinen verzorgt

Jaren ervaring

Tevreden klanten

Allround inzetbaar

Uitgebreide dienstverlening

Ons hoveniersbedrijf is niet alleen gespecialiseerd in het onderhoud van plantsoenen. Wij bieden ook een breed scala aan andere diensten aan, waaronder:

  • Maaien van gazons en sportvelden
  • Onkruidbeheersing
  • Snoeien van beplantingen
  • Bemesten van gazons en plantenbakken
  • Ruimen van zwerfvuil
  • Snoeien en vellen van bomen
  • Verwijderen van bladeren
  • Gladheidsbestrijding

Milieubewuste methoden

Duurzame onkruidbestrijding

Sinds 2016 is chemische onkruidbestrijding op verhardingen niet meer toegestaan voor professionele gebruikers. Bij ons kunt u rekenen op duurzame methoden voor het bestrijden van onkruid op verhardingen. Wij maken gebruik van moderne apparatuur, zoals Selectspray sproeiers, om de impact op het milieu tot een minimum te beperken. Daarnaast bieden wij ook borstelen, branden en vegen van verhardingen aan. Door een combinatie van deze opties te gebruiken, streven wij naar het beste resultaat.

Kwaliteit

Duurzaamheid

Flexibiliteit

Vakkundige beplantingsaanleg

Naast onderhoudswerkzaamheden zijn wij ook gespecialiseerd in het aanleggen van beplanting in openbaar groen. Onze deskundige adviseurs helpen u graag bij het maken van een beplantingsplan dat past bij uw specifieke omgeving. Het kiezen van de juiste planten is essentieel voor een succesvolle groei en een aantrekkelijk uiterlijk. Of het nu gaat om klein of groot plantwerk, wij zorgen altijd voor een uitstekend eindresultaat met behulp van geavanceerde machines en ervaren personeel. Voor grootschalige projecten beschikken wij zelfs over een plantmachine, waarmee we efficiënt grote projecten kunnen realiseren.

Betrouwbare gladheidsbestrijding

Wanneer de winter aanbreekt, staan wij klaar om u te ondersteunen bij gladheidsbestrijding. Onze diensten zorgen ervoor dat uw terreinen, paden en wegen veilig begaanbaar blijven, waardoor onnodige vertragingen en ongemakken worden voorkomen.

Klantgericht overleg

Bij ons staat klanttevredenheid voorop. We luisteren graag naar uw behoeften en zullen met u overleggen hoe we aan uw specifieke wensen kunnen voldoen. Neem contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie.

Ervaring en professionaliteit

Met jarenlange ervaring en een team van vakkundige hoveniers staan wij garant voor professioneel onderhoud van openbaar groen. U kunt vertrouwen op onze expertise en betrouwbare service.