Totaal groen

Contact opnemen met Totaal Groen

Contacteer Totaal Groen en laat jouw tuindromen uitkomen.

Telefoon

Je kan ons telefonisch bereiken via 06-30834823

E-mailadres

Heb je een vraag die je liever naar ons mailt? Dat kan ons e-mailadres is: info@totaal-groen.com

Ons adres

Hier zijn wij te vinden: Jan van Zutphenstraat 28 7523GZ Enschede

Contact opnemen

Als je contact wilt opnemen met Totaal Groen, heb je verschillende opties. Je kunt ze bellen op 06-30834823 daar staan we klaar om je vragen te beantwoorden. Daarnaast kun je ons een e-mail sturen met je tuinwensen en -vragen, waarop ze zo snel mogelijk zullen reageren. Als je persoonlijk contact verkiest, kun je vrijblijvend een afspraak maken dan komen we vrijblijvend bij u op locatie, waar je met een van onze experts kunt praten over je ideeën en verwachtingen. Kies de manier die het beste bij jou past en ontdek hoe Totaal Groen je kan helpen om je droomtuin te realiseren.

Wat zijn de diensten die Totaal Groen aanbiedt?

Totaal Groen biedt een breed scala aan diensten, waaronder tuinonderhoud, boomverzorging, vellen van bomen en nog veel meer. Wij hebben de expertise om aan al jouw tuinbehoeften te voldoen.

Hoe kan ik een offerte aanvragen?

Je kunt eenvoudig een offerte aanvragen bij Totaal Groen door contact met hen op te nemen via het contactformulier. We zullen graag met je samenwerken om jouw wensen en budget te bespreken en een passende offerte op maat te maken.

Werkt Totaal Groen alleen voor particulieren of ook voor bedrijven?

Totaal Groen bedient zowel particuliere als zakelijke klanten. Of u nu een prachtige tuin voor jouw woning wilt of een groen landschap voor jouw bedrijfspand, Totaal Groen heeft de expertise om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Neem contact op voor meer informatie over onze diensten voor bedrijven.